Terug naar Klantenservice

Meest gestelde vragen

Graag verzoeken wij je eerst op deze pagina naar een antwoord te zoeken, voordat je contact met ons opneemt

Waarom hanteert Toolsite een minimaal orderbedrag?
Wij proberen onze producten tegen de scherpst mogelijke prijzen te verkopen. Om dit mogelijk te blijven maken, hanteren wij een minimaal orderbedrag van 15 euro. Onze logistieke en afhandelingskosten voor bestellingen worden niet verrekend in de verkoopprijzen van onze producten, in tegenstelling tot veel andere webwinkels. Je kunt op Toolsite.nl al online bestellen vanaf €15,-.
Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor Nederland zijn € 4,95 en voor België € 6,95 en bestellingen boven de € 50,- versturen wij gratis.
Wanneer wordt mijn pakketje bezorgd?
Bestel je op werkdagen voor 14:00 dan is het pakketje de volgende dag in huis.
Kan ik op rekening bestellen?
Je kan bij ons op rekening bestellen, stuur dan even een mailtje naar info@www.toolsite.nl en dan nemen wij contact met je op.
Waar kan ik een account aanmaken?
Wil je eerst een account aanmaken voordat je wilt bestellen?
Dat kan door bovenin het menu op Inloggen (of klik direct hier) te klikken, daarna kan je aan de rechterkant onder "Maak een account aan" een e-mailadres invullen en dan wordt er een account aangemaakt.
Hoe veilig is de webshop van Toolsite? Zijn mijn gegevens veilig?
Wij werken met een volledig versleutelde en beveiligde webshop, alle gegevens die je invoert worden versleuteld en kunnen niet door andere worden uitgelezen. Je gegevens worden natuurlijk ook niet gedeeld met andere bedrijven.
Als ik een bestelling plaats met Overboeking, wanneer heb ontvang mijn bestelling dan?
Als je een bestelling plaatst d.m.v. een Overboeking duurt het 1 of 2 dagen extra voordat je je bestelling thuis hebt. Elke nacht wordt er gekeken of het geld op onze rekening staat. Als het geld bij ons op rekening staat wordt je bestelling ingepakt en verzonden.
Wat gebeurt er nadat je een bestelling plaatst?
Nadat je een bestelling bij ons plaatst, ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van de bestelling. Op werkdagen worden bij Toolsite.nl de bestellingen verwerkt. Bestel je op werkdagen voor 14:00 dan is de bestelling morgen in huis. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verwerkt. Ook ontvang je rond 20:00 een e-mail als de bestelling verzonden is, in die e-mail staat een Track en Trace code om je bestelling te volgen.
Ontvang ik een factuur van mijn bestelling? En staat hier de BTW op?
Als de bestelling is geplaatst en betaald ontvang je een e-mail met daarin de factuur. Op deze factuur staat ook de BTW vermeld voor ondernemers.
Garantie
Je hebt standaard 1 jaar garantie op elk product. Is je product binnen een jaar kapot vul dan dit formulier in. Dan zorgen wij ervoor dat we het zo snel mogelijk oplossen.