Terug naar Klantenservice

Verzenden & retourneren

Verzending

Als je een bestelling op werkdagen voor 14:00 bij ons plaatst dan wordt deze bestelling dezelfde dag nog ingepakt en verzonden via DHL. De bestelling is dan de volgende werkdag of zaterdag in huis. De status van de bestelling kan worden gevolgd in je account. Van elke update in de bestelling ontvang je een e-mail.

Verzendkosten

De verzendkosten voor Nederland zijn € 4,95 en voor België € 6,95. Bestellingen boven de € 50,- versturen wij gratis.

Het volgen van je bestelling

Nadat je bestelling is ingepakt en klaargemaakt is voor verzending krijgt je e-mail van ons met een Track&Trace code, Deze e-mail wordt op werkdagen rond 20:00 verstuurd. Rondom nationale feestdagen kan het zijn dat je bestelling iets later bezorgd wordt, hier hebben wij helaas geen invloed op.

Wij werken samen met DHL For You. Wil je alvast een indicatie op tijdstip de bestelling bezorgd zou kunnen worden? Kijk dan hier.

Retourneren

Je heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Vanaf het moment van de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Kijk voor meer informatie over retouneren op deze pagina.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als je een beschadigd product hebt ontvangen, krijg je van ons altijd een vervangend product! Vul dit formulier in en wij zenden je zo snel mogelijk een nieuw product toe!