Over Toolsite

Goed gereedschap is het halve werk

Niets zo vervelend als een schroevendraaier die geen goede grip heeft, een boortje dat het betonnen plafond niet in wil of een zaag die na tien keer gebruik de tandjes niet helemaal meer op een rij heeft. Gelukkig hoeft goed niet altijd duur te zijn. In de online bouwmarkt Toolsite.nl vind je degelijk kwaliteitsgereedschap tegen de beste prijs. Onze merken zijn uitvoerig getest en worden zowel door de professional als de serieuze doe-het-zelver gebruikt. Toolsite.nl is geen fysieke bouwmarkt, we hebben daarom niet te maken met kostbare winkelhuur, personeel en overheadkosten. Kosten die niet doorberekend hoeven te worden in de prijs en dat is dan ook de reden dat Toolsite.nl zo goedkoop kan leveren. Naast de ToolTech gereedschappen verkoopt Toolsite ook tuinartikelen met de merknaam GreenTech en een ruim assortiment wielen en wieltjes van het merk WheelTech.


Toolsite showroom


Onze voordelen

  • Wij bieden goede producten voor professional en doe-het-zelver.
  • Geen fysieke winkel met hoge kosten, we houden daarmee de prijzen laag.
  • Elke aankoop twee weken bedenktijd.
  • In Nederland bezorgen wij ook 's avonds
  • Ruime sortering.
  • Alle producten zijn uitvoerig getest.
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd.
  • Voor 14:00 uur besteld, de volgende bezorgdag in huis.
  • Veilige, volledig versleutelde webshop, je gegevens zijn veilig bij ons.

Doe-het-zelven in de Romeinse tijd

In het zuiden van Italië ontdekten archeologen een tempelachtig gebouw uit de zesde eeuw voor het begin van onze jaartelling, dat volgens de Ikea-methode was opgebouwd: stenen en andere items waren voorzien van symbolen die vertelden hoe de elementen in en op elkaar gezet moesten worden. Zo kon ook de gewone burger meebouwen. Later verdween deze manier van werken weer en eeuwenlang waren het de vaklieden die huizen bouwden en huisraad maakten. Halverwege de vorige eeuw kwam het doe-het-zelven in opkomst. Enerzijds omdat het goedkoper is om zelf te klussen, anderzijds omdat het leuk is om iets eigens te creëren. Wat ook meespeelde was de invoering van de vrije zaterdag: hierdoor ontstond er ook tijd om te klussen.

Goed gereedschap vraagt om een goede behandeling

Goed gereedschap mag dan wel het halve werk zijn, de andere helft van het werk komt aan op het goed hanteren van het gereedschap. Daarom geven we je graag hier een paar algemene tips, in onze blogs kun je meer specifieke tips verwachten.

Maak je gereedschap goed schoon na gebruik, indien van toepassing. Ruim het netjes op. Laat je gereedschap geen dingen doen waar het niet voor bedoeld is, laat een houtzaag daarom geen pvc-buis doorzagen. Gebruik geen geweld, laat het gereedschap zijn werk doen, je stuurt, maar forceert niet.

Eigenlijk zijn deze tips in één regel samen te vatten: behandel je gereedschap met respect!

Toolsite.nl wenst je veel klus- én shopplezier!